İstanbul'a götürülen kurbanlıkların yüzde 80'i satıldı
İstanbul'a götürülen kurbanlıkların yüzde 80'i satıldı, başlıklı haberin detayında; Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç Devrekani'den İstanbul'a götürülen kurbanlıkların yüzde 80'inin satıldığını söyledi.
Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaçoğlu, beraberinde AK Parti Devrekani İlçe Başkanı Hayrettin Melezoğlu ve Devrekani Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altıkulaçoğlu ile birlikte İstanbul’da kurulan kurban pazarlarını ziyaret etti.
"Yüzde 80’i satıldı"Ziyarette kurbanlık satıcılarının istek ve taleplerini dinleyen Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, “Devrekani ilçemizden İstanbul’a sevk edilen kurbanlıkların sahiplerini ziyaret etmek amacıyla İstanbul’da kurulan 7 adet kurban pazarını ziyaret etme fırsatını bulduk. Bu bağlamda gitmiş olduğumuz hayvan pazarlarında en büyük pazar olan Sultangazi’de hayvanların yüzde 70’e yakının satılmış olduğunu, diğer 6 adet pazarda ise getirilen kurbanlıkların yüzde 80’inin üzerinde satıldığını gözlemledik" dedi.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"İstanbul’a götürülen kurbanlıkların yüzde 80’i satıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.07.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan İstanbul’a götürülen kurbanlıkların yüzde 80’i satıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.