Isparta'da önlem alınmadan yapılan iş şaşkınlık oluşturdu

Isparta'da önlem alınmadan yapılan iş şaşkınlık oluşturdu, başlıklı haberin detayında; Isparta'da bir binanın dış cephe temizliğinin hiçbir önlem alınmadan yapılması tehlikeye davetiye çıkardı.

Isparta'da vatandaşların yoğun olarak kullandığı 122. Cadde üzerindeki bir binada dış cephe temizliği yapıldığı sırada boya sıvaları aşağıya düştü. O onlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken, olayda yaralanan olmadı.




Isparta'da önlem alınmadan yapılan iş şaşkınlık oluşturdu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.02.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Isparta'da önlem alınmadan yapılan iş şaşkınlık oluşturdu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)