Isparta'da kedi operasyonu

TAKİP ET

Isparta'da kedi operasyonu başıklıklı son dakika haberinde; Isparta'da İtfaiye ekipleri, apartmanın çatı arasına sıkışan kediyi kurtararak sahibine teslim etti.

Reklam
Reklam

Olay, dün akşam 22. 00 sıralarında Gülcü mahallesi 3508 sokakta 3 katlı bir binada meydana geldi. Çatı arasında kedi sesini duyan mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, kediyi kurtarmak için çalışma başlattı. Bir saate yakın süren operasyonun ardından yavru kedi sıkıştığı yerden kurtarıldı. Kurtarılan kedi sahibine teslim edildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Isparta’da kedi operasyonu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Isparta’da kedi operasyonu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.