Isparta'da kaçakçılık operasyonu

Isparta'da kaçakçılık operasyonu, başlıklı haberin detayında; Isparta'da polis tarafından bir iş yeri ve bir araçta yapılan aramada gümrük kaçağı olduğu tespit edilen çok sayıda cep telefonu aksesuarı ve cep telefonu ele geçirildi.

Olay Isparta'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından aranan bir iş yeri ve bir araçtan 497 adet gümrük kaçağı cep telefonu aksesuarı, 17 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Ele geçen malzemelere polis tarafından el konulurken konuyla ilgili bir kişi gözaltına alındı ve hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.




Isparta'da kaçakçılık operasyonu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 28.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Isparta'da kaçakçılık operasyonu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)