Isparta'da 7 bin kişi uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirildi

Isparta'da yılın ilk 6 ayında "Narkorehber, Narkogençlik ve En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi çerçevesinde 7 bin 117 kişiye eğitim verildi.

Isparta'da yılın ilk 6 ayında Narkorehber, Narkogençlik ve En İyi Narkotik Polisi: Anne projesi çerçevesinde 7 bin 117 kişiye eğitim verildi.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Büro Amirliği görevlilerince bu yılın ilk 6 ayında Narkorehber, Narkogençlik ve En İyi Narkotik Polisi: Anne projesi çerçevesinde 128 eğitim faaliyeti düzenlenirken, 7 bin 117 kişiye eğitim verildi. Ayrıca Narkonokta faaliyetleri bünyesinde açılan stantlarla broşür dağıtmak suretiyle toplamda 13 bin 960 vatandaş bilgilendirildi.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)