Isparta'da 24 uyuşturucu operasyonunda 39 gözaltı

TAKİP ET

Isparta'da 24 uyuşturucu operasyonunda 39 gözaltı, başlıklı haberin detayında; Isparta'da uyuşturucuya yönelik yapılan toplam 24 operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 39 kişi yakalandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından yapılan toplam 24 operasyonda 39 şüpheli şahıs yakalanırken, bin 47 gram uyuşturucu ve uyarıcı madde, 2 adet sentetik ecza ve çok sayıda uyuşturucu madde kullanımında işe yarayan aparat ele geçirildi. Yakalanan 39 şüpheli hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama ve Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından haklarında işlem yapıldığı, 2 şüphelinin ise tutuklanarak cezaevine teslim edildiği bildirildi.




Isparta'da 24 uyuşturucu operasyonunda 39 gözaltı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Isparta'da 24 uyuşturucu operasyonunda 39 gözaltı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)