İsmet Katı'nın ilk şiir kitabı çıktı

TAKİP ET

İsmet Katı'nın ilk şiir kitabı çıktı, başlıklı haberin detayında; Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde şiir alanında çalışmalar yapan İsmet Katı'nın ilk şiir kitabı şiir severlerle buluştu.

Reklam
Reklam

Katı’nın ilk şiir kitabı olan "İnsan Evvela Umudunda Vurulur" adlı eserini Ritim Sanat Yayınları yayına sunarken

İlkokul’dan bu yana şiire ilgi duyduğunu belirten İsmet Katı’nın şiir kitabı 126 sayfadan oluşuyor. İlk kitabına ilişkin değerlendirmelerde bulunan şair Katı, " Bu eserin ortaya çıkmasında katkı sahibi olan herkese teşekkür ediyorum. Şiir yazma çalışmalarımı ilkokul çağlarından bu yana sürdürüyorum ve bu çalışmalara devam edeceğim" diye konuştu .

Ankara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ağız ve Diş Sağlığı Teknikerliği’nden geçtiğimiz yıl mezun olan İsmet Katı hayallerini esere dönüştürmekten çok memnun olduğunu ifade etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İsmet Katı’nın ilk şiir kitabı çıktı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan İsmet Katı’nın ilk şiir kitabı çıktı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.