İsmail Öznam Türkiye turuna çıkmaya hazırlanıyor

TAKİP ET

Yotuube'da oldukça fazla takipçi kitlesine sahip olan Hızlı ve Çılgın kanalının sahibi yaptığı çılgın hareketlerden sonra şimdi de bisiklet ile Türkiye turuna çıkmaya hazırlanıyor. 2 teker üstündeki yolculuğunu ise Youtube'da paylaşacak.

Reklam
Reklam

Youtube’da her geçen gün yeni içerikler üretilmeye ve üretilen bu içerikler dünya tarafından takip edilmeye devam ediyor. Türkiye’de içeriklerin bu kadar özgün olması elbette bizi sevindiren bir olay olduğu gibi Youtube piyasasında Türklerin isminin geçmesine sebep olmuştur. Şimdi ise aldığımız habere göre İsmail Öznam Türkiye turuna çıkmaya hazırlanıyor. Çıkacağı bu tur esnasında sponsorlarından kendisine oldukça fazla hediye geliyor ve kendisi bu hediyeleri direkt olarak Youtube kanalından tanıtıyor. Son videosunda ise kendisine gönderilen yol bilgisayarı, çadır ve aynı zamanda bisikletine özel olarak takılabilen bez sepeti gösterdi. Kendisinin oldukça mutlu olduğunu görebiliyoruz ve Türkiye yolunda da oldukça büyük başarılar diliyoruz.

DAHA ÖNCE AVRASYA TÜNELİNİ BİSİKLETLE GEÇMİŞTİ

İsmail Öznam’ın bisikletle Türkiye turuna çıkması çok çılgın bir şey ama bu onun yaptığı ilk çılgınlık değildir. Kendisi daha önce Avrasya Tüneli ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü bisiklet ile geçerek bir ilke imza atmıştır. Bu ilkler elbette onun için maddi ve manevi cezalarla ödüllendirilmiştir ama kendisinin birçok anlamda çılgın olduğunu söyleyebiliriz. Bir videosunda da inşaat vincine tırmanın bu gencin Türkiye turundaki macerasını oldukça fazla merak ediyoruz. İsmail Öznam’ın Türkiye turunda kendi bisikletini kullanacağını biliyoruz. Bu bisikletle kendisine başarılıyor diliyor ve sizinde kendisinin sahibi olduğu Hızlı ve Çılgın Youtube kanalına bakıp nasıl bir çılgın olduğunu görmenizi istiyoruz. Spor hayatında gerçektende başarılı olacağını düşünüyoruz.