İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı'ndan yeni yıl konseri

TAKİP ET

İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı'ndan yeni yıl konseri, başlıklı haberin detayında; Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Enstrüman Eğitimi Bölümü ile Ses ve Şan Eğitimi Bölümü öğrencileri 'Yeni Yıl Konseri' verdi.

Reklam
Reklam

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Enstrüman Eğitimi Bölümü ile Ses ve Şan Eğitimi Bölümü öğrencileri yeni yıl konseri düzenledi. Atatürk Kültür Merkezi Perge Salonu'nda düzenlenen konserde 18 öğrenci sahne aldı. İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Enstrüman Eğitimi Bölümü'nde piyano, keman, klasik gitar, yan flüt, çello ve bağlama eğitimi alan öğrenciler yeni yıl konserinde klasik batı müziği eserleri ve türkülerle performanslarını sergiledi. Şan eğitimi bölümü öğrencileri ise aryalar seslendirdi. Genç sanatçılar yetenekleriyle dinleyenlerden tam not aldı.




İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı'ndan yeni yıl konseri başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde KÜLTÜR SANAT haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. KÜLTÜR SANAT haberleri kategorisinde yer alan İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı'ndan yeni yıl konseri başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)