İşitme Engelliler Voleybol Milli Takımı'nın masörü Karabük'ten

TAKİP ET

İşitme Engelliler Voleybol Milli Takımı'nın masörü Karabük'ten, başlıklı haberin detayında; Kardemir Karabükspor'da 14 sezon masörlük yapan Soner Karagülle İşitme Engelliler Voleybol Milli Takımı'nıj sağlık ekibine davet edildi.

Reklam
Reklam

Uzun yıllar farklı branşlardan sporcularla ilgilenen masör Soner Karagülle İtalya’nın Terme kentinde 23 Eylül- 2 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İşitme Engelliler Voleybol Dünya Kupası için milli takımın sağlık ekibine davet edildi.

İşitme Engelliler Erkek ve Kadın Voleybol Milli Takımı kamp sürecinin büyük çoğunluğunu Karabük ve Safranbolu’da geçirmişti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İşitme Engelliler Voleybol Milli Takımı’nın masörü Karabük’ten" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan İşitme Engelliler Voleybol Milli Takımı’nın masörü Karabük’ten başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.