Isınmak için ateş yakılan metruk ev alev alev yandı

Isınmak için ateş yakılan metruk ev alev alev yandı, başlıklı haberin detayında; Denizli'de daha önce defalarca madde bağımlıların mekanı haline geldiği gerekçesiyle şikayet konusu olan metruk ev, bu kez çıkan yangında kül oldu. Isınmak için yakılan ateşin tüm binayı sardığı yangın, mahalleliye korku dolu anlar yaşattı.

Edinilen bilgiye göre; bugün saat 13.20 sıralarında Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesi Çaybaşı Caddesi'nde bulunan tek katlı metruk binada yangın çıktı. Daha önce defalarca madde bağımlıların mekanı haline geldiği gerekçesiyle şikayet konusu olan metruk evde, ısınmak için yakılan ateşten çıktığı iddia edilen yangından yükselen dumanlar, kentin birçok noktasından görülebildi. Metruk binadan yükselen alevleri gören çevre sakinlerinin ihbarı üzerine, bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale etti.

Yoğun müdahale sonucu kontrol altına alınan yangın. çevredeki diğer konutlara sıçramadan tamamen söndürüldü. Ekipler tarafından yapılan incelemede, metruk evin içerisinde hiç kimsenin olmadığı anlaşıldı. Ekiplerin soğutma çalışmalarını tamamlamasının ardından, büyük panik yaşayan çevre sakinleri rahat bir nefes aldı.

Yangında tamamen kullanılamaz hale gelen evin, madde bağımlarını ve yabancı uyruklu çocukların mekanı haline gelmesi nedeniyle çok kez şikayet konusu olduğu öğrenildi. yapan ekipler ardından olay yerinden ayrıldı. Mahalleye korku ve panik yaşatan yangın, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.




Isınmak için ateş yakılan metruk ev alev alev yandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 07.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Isınmak için ateş yakılan metruk ev alev alev yandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)