İş Sanat, 'Ensemble Appassionata'yı konuk edecek

İş Sanat, 'Ensemble Appassionata'yı konuk edecek, başlıklı haberin detayında; İş Sanat, 9 Mart'ta YouTube kanalında klasik müzik topluluğu Ensemble Appassionata'yı konuk edecek.

İş Sanat, 9 Mart'ta YouTube kanalında Özcan Ulucan (keman), İmge Tilif (keman), Ulrich Mertin (viyola), Gözde Yaşar (Viyolonsel) ve İnci Yakar Birol'un (Piyano) müzikal birlikteliklerinden oluşan klasik müzik topluluğu Ensemble Appassionata'yı konuk ediyor. 2019 yılında kurulan topluluk, klasik müziğin duo, trio, kuartet ve kentet eserlerinden hazırladıkları bir seçkiyi repertuvarlarında barındırıyor.

Ensemble Appassionata konserde, romantik akımın önemli bestecilerinden Antonin Dvorak'ın eserleri arasında bir başyapıt olarak kabul edilen Op.81, 2 numaralı piyanolu kentetini seslendirecek. Bestecinin olgunluk çağı eserlerinden olan kentet, melodik yapısındaki zenginliği ve formdaki ustalığı ile Dvorak'ın en çok seslendirilen eserlerinden biri olması ile dikkat çekiyor.

Dinleyicileri dönemin tutkulu atmosferine davet eden konser, 9 Mart Çarşamba, saat 20.30'daki ilk gösterim tarihinden itibaren İş Sanat'ın YouTube kanalından izlenebilecek.




İş Sanat, 'Ensemble Appassionata'yı konuk edecek başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 07.03.2022 tarihinde KÜLTÜR SANAT haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. KÜLTÜR SANAT haberleri kategorisinde yer alan İş Sanat, 'Ensemble Appassionata'yı konuk edecek başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)