İş kadını Gül Basan, "Herkes kendi ayaklarının üstünde durmalı"

TAKİP ET

Son dakika 'HABERDE İNSAN' kategorisinde yer alan habere göre; Kayseri'de kaşe, davetiye ve reklam işleri ile uğraşan 50 yaşındaki Gül Basan, kadınlara tavsiyede bulunarak, "Herkes kendi ayaklarının üstünde durmalı" dedi.

Reklam
Reklam

Kayseri’de Sahabiye Mahallesi’nde kaşe, davetiye ve reklam işleri ile uğraşan ve sokakta reklam afişleri diken 50 yaşındaki Gül Basan, çalışkanlığı ile diğer kadınlara örnek oluyor. Yaz mevsimi nedeniyle işlerin hareketlendiğini söyleyen Basan, "Kendimi bildim bileli bu işi yapıyorum ve bu işi yapmaktan memnunum" dedi.
Basan, kadınların çalışmaktan korkmaması gerektiğini ifade ederek, "Herkes kendi ayaklarının üstünde durmalı" diyerek kadınlara tavsiyede bulundu.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"İş kadını Gül Basan, "Herkes kendi ayaklarının üstünde durmalı"" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.06.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan "İş kadını Gül Basan, "Herkes kendi ayaklarının üstünde durmalı"" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.