İrem Derici Mersinli sevenleriyle buluştu

İrem Derici Mersinli sevenleriyle buluştu, başlıklı haberin detayında; Ünlü şarkıcı İrem Derici, Mersin'in Akdeniz Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Karaduvar Balık Festivali kapsamında konser verdi.

Mersinliler, Akdeniz ilçesinin sahil mahallesi Karaduvar’da düzenlenen Balık Festivali’nde, sardalya-ekmek lezzeti, müzik ve eğlenceyle buluştu. İlki 2019 yılında yapılan, pandemi nedeniyle geçen yıl ara verilen Karaduvar Balık Festivali, yeniden Mersinlilerle buluştu. Bugün başlayan festival kapsamında, ünlü sanatçı İrem Derici sahne aldı. Binlerce kişinin katıldığı konsere ’Yansın Geceler’ şarkısıyla başlayan Derici, gece boyunca sevilen birçok şarkısını seslendirdi. Yaklaşık 1,5 saat boyunca sahnede kalan Derici’ye sevenleri birçok şarkısında eşlik etti. Sahne şovlarıyla da büyük beğeni toplayan Derici, unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser sonunda Derici’ye, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak tarafından çiçek verildi. Festival kapsamında yarın da ünlü sanatçı Ece Seçkin sahne alacak.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İrem Derici Mersinli sevenleriyle buluştu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.10.2021" tarihinde "KÜLTÜR SANAT" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "KÜLTÜR SANAT" haberleri kategorisinde yer alan İrem Derici Mersinli sevenleriyle buluştu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.