İran üzerinden Türkiye'ye giren 32 Afgan göçmen yakalandı
İran üzerinden Türkiye'ye giren 32 Afgan göçmen yakalandı, başlıklı haberin detayında; İran'dan yasa dışı yollarla giriş yaparak Ağrı ve Van illeri üzerinden Ankara'ya gelen Afganistan uyruklu 32 kaçak göçmen yakalandı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, yurda kaçak yollarla giren düzensiz göçmenleri yakalamak için Altındağ, Gölbaşı ve Yenimahalle ilçelerinde eş zamanlı uygulama yaptı. Yapılan uygulamada Afganistan uyruklu 32 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan şahısların sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildiği ve gerekli işlemlerin başlatıldığı belirtildi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Türkiye ve Bursa haberleri, Son dakika haberler, güncel haberler HABER16.COM da.
"İran üzerinden Türkiye’ye giren 32 Afgan göçmen yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan İran üzerinden Türkiye’ye giren 32 Afgan göçmen yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.