İran Dışişleri Bakanlığından Türkiye'ye taziye mesajı

TAKİP ET

İran Dışişleri Bakanlığından Türkiye'ye taziye mesajı, başlıklı haberin detayında; İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatipzade, Türkiye'de meydana gelen orman yangınlarında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayınlayarak, İran'ın her türlü yardıma hazır olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatipzade, Türkiye’deki orman yangınları nedeniyle bir mesaj paylaştı. Hatipzade, Türkiye’nin güneyinde etkili olan orman yangınlarından derin üzüntü duyduklarını belirterek, yangın nedeniyle hayatını kaybedeneler için taziyelerini iletti.

İran’ın Türkiye’ye yönelik her türlü yardıma hazır olduğunu belirten Hatipzade, “Dost ve kardeş Türkiye’nin yanında ve her türlü yardıma hazırız” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İran Dışişleri Bakanlığından Türkiye’ye taziye mesajı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan İran Dışişleri Bakanlığından Türkiye’ye taziye mesajı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.