İran'da koronavirüs tehlikesi büyüyor! Bakan yardımcısından sonra Hükümet sözcüsü de koronavirüsüne yakalandı!

TAKİP ET

İran Hükümet Sözcüsü Ali Rebii koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Rebii, koronavirüse yakalanan Sağlık Bakanı Yardımcısı İreç Herirçi ile birlikte basın toplantısı düzenlemişti.

Reklam
Reklam

Koronavirüs İran'da hızla yayılmaya devam ediyor. Virüs nedeniyle ölü sayısının 16'ya yükseldiği ülkede 11 eyalette sokağa çıkmama çağrısı yapıldı. Ülkede şu ana kadar 95 onaylanmış enfekte vakası olduğu kaydedildi.

HÜKÜMET SÖZCÜSÜ DE KORONAVİRÜSE YAKALANDI

İran Sağlık Bakan Yardımcısı İreç Herirçi'nin koronavirüse yakalanmasının ardından dün birlikte basın toplantısı yaptığı İran Hükümet Sözcüsü Ali Rebii de koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

HERİRÇİ İLE BİRLİKTE BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Sağlık Bakanı Yardımcısı İreç Herirçi'nin virüs kaptığı haberlerinin ardından İran Hükümet Sözcüsü Ali Rebii'nin de koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılması sonrası ikilinin birlikte düzenlediği basın toplantısı akıllara geldi. Herirçi o toplantıda terlediği için sık sık terini sildiği anlar kameralar tarafından kaydedilmişti. Koronavirüsün öne çıkan belirtilerinden biri; kişide görülen yüksek ateş. Vücut sıcaklığının hızlı ve aşırı bir şekilde artması kişilerde terlemeye yol açıyor.