Irak'ta terör operasyonları: 2 haftada 17 DEAŞ'lı öldürüldü

TAKİP ET

Irak'ta terör operasyonları: 2 haftada 17 DEAŞ'lı öldürüldü, başlıklı haberin detayında; Irak'ta düzenlenen terör operasyonları kapsamında son 2 haftada terör örgütü DEAŞ'a mensup 17 militan öldürülerek, örgüte ait 18 barınak yok edildi.

Reklam
Reklam

Irak’ta Kerkük Ortak Operasyonlar Komutanı General Ali El-Ferici, son 2 haftada Kerkük kenti ve çevresinde düzenlenen operasyonlarda terör örgütü DEAŞ’a mensup 17 militanının öldürüldüğünü açıkladı. El-Ferici, operasyonlar sonucu DEAŞ’a ait 18 barınağın yok edildiğini ve çok sayıda mühimmat ve patlayıcı maddenin de ele geçirildiğini de bildirdi.

El-Ferici, Irak savaş uçaklarının desteğiyle terörle mücadele timleri ile birlikte DEAŞ’a her gün pusu kurulduğunu ifade etti.

El-Ferici ayrıca, Kerkük’ün güvenliği ve istikrarının yanı sıra vatandaşlarına hizmet etmenin güvenlik güçleri için bir öncelik olduğunu söyledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Irak’ta terör operasyonları: 2 haftada 17 DEAŞ’lı öldürüldü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.09.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Irak’ta terör operasyonları: 2 haftada 17 DEAŞ’lı öldürüldü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.