İPhone X Türkiye'de satış rekorları kıracak

TAKİP ET

Apple'ın en çok satan modelleri arasında olan İPhone serisi teknolojik alanda son noktaya geldi. 8 serisinden sonra ki model olan X modeli henüz ülkemize gelmemek ile birlikte çok büyük ilgi görüyor.

Reklam
Reklam

İPhone serisinin hiç bir modeline benzemeyen X modelinin üzerinde hiç bir tuş bulunmamaktadır. Özellikleriyle kullanıcılarını büyülemeyi başaran X yakın zamanda ülkemize gelecektir. Henüz gelmemekle birlikte X üzerinde yoğun ilgi birikmiş vaziyettedir. İPhone X fiyatını henüz bilemiyoruz fakat şunu söyleyebilir ki diğer modellere göre hatta ve hatta sınıfının en pahalısı olacak gibi görünüyor. Apple şirketinin en gözde modeller ve serisi arasında yer olan X modeli Türkiye'ye bomba gibi giriş yapacak ve piyasada çok sağlam bir şekilde duracak.

İPHONE X FİYATI DUDAK UÇUKLATIYOR

Apple şirketinin diğer modellerinde de olduğu gibi İPhone serilerinin fiyatları genellikle yüksek tutuluyor ve fiyatı 2 asgari ücrete neredeyse tekabul ediyor. Durum böyle olunca iphone sahibi olmak zorlaşıyor ve her bireyde bulunamayan iphone serisi inanılmaz bir istek yaratıyor. Her gencin hayali olan bu cihazda aslında çok abartılacak bir şey yoktur. İPhone serisi herkes tarafından beğenilip kullanılıyor ve telefonun kapasite seçenekleri oldukça kullanışlı ve insanlar genellikle 32 GB olanını tercih ediyor. Hal böyle olunca Apple şirketi herkes iphone sahibi olsun ve düşük kapasiteli iphone alsın diye İCloud Drive 'i geliştirdi ve iphone kullanıcıları bilgilerini oraya yedekleyip telefonlarında oldukça yer açabiliyor ve icloud driveda oldukça yer alabilmek mümkündür ve bunların fiyatı oldukça ve hatta oldukça uygun fiyatlıdır ve herkes aylık kiralayabilir.