İNTES Başkanı Koloğlu, depremin yaralarını sarmak için her sorumluluğu almaya hazır olduklarını bildirdi

TAKİP ET

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, "Depremin yaralarının en kısa zamanda sarılabilmesi için devletimizin ilgili kurumlarıyla koordinasyon içinde üzerimize düşen her türlü sorumluluğu almaya hazırız

Reklam
Reklam

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, "Depremin yaralarının en kısa zamanda sarılabilmesi için devletimizin ilgili kurumlarıyla koordinasyon içinde üzerimize düşen her türlü sorumluluğu almaya hazırız." ifadesini kullandı.

Koloğlu, yazılı açıklamasında, Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ili etkileyen depremlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Depremlerden dolayı derin üzüntü içinde olduklarını belirten Koloğlu, "Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifa diliyoruz. En büyük temennimiz bu felaketin en az can kaybıyla atlatılması ve arama kurtarma çalışmalarının en hızlı şekilde başarıya ulaşmasıdır. Dualarımız enkaz altındaki vatandaşlarımızın kurtarılması için çaba gösteren kurtarma ekipleriyle." ifadelerini kullandı.

Benzer acıların yaşanmaması için herkese büyük sorumluluk düştüğünü vurgulayan Koloğlu, şunları kaydetti:

"Depremin yaralarının en kısa zamanda sarılabilmesi için devletimizin ilgili kurumlarıyla koordinasyon içinde üzerimize düşen her türlü sorumluluğu almaya hazırız. Toplumsal belleğimizde derin yaralar açan depremlerin bir daha yaşanmaması için kamu, özel sektör ve vatandaş olarak hepimize büyük sorumluluklar düştüğünün altını bir kez daha çizmek istiyorum. Başımız sağ olsun, ülkemize geçmiş olsun."


Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)