İnternetten tanışıp evine çağırdı, Yediği dayakla tanınmaz hale geldi

TAKİP ET

İnternetten tanışıp birlikte olduğu erkek tarafından 4 saati aşkın bir süre boyunca dövülen kadın, tanınmaz hâle geldi.

Reklam
Reklam

Elaine Caparroz, arkadaşlık sitesinde tanışıp sekiz ay konuştuğu 27 yaşındaki Vinicius Serra ile buluşmaya karar verdi. Vinicius Serra eve geldi fakat ilerleyen saaatlerde kadını feci şekilde dövmeye başladı. Saldırgan psikolojik sorunları olduğunu belirterek, içindeki dürtünün kadını dövmesine yol açtığını öne sürdü.

Olay, Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde yaşandı. 57 yaşındaki Elaine Caparroz, 27 yaşındaki Vinicius Serra’yı evine davet etti. Evde ise, kelimenin tam anlamıyla dehşeti yaşadı. Yüzündeki bazı kemikler kırıldı. Göz çukuru kemikleri, burnu ve dişleri de kırıldı. Vücuduna 40’tan fazla dikiş atıldı. Caparroz, kollarından ve bacaklarından ısırıldığını söyledi. Saldırgan, yumruk ve tekmeler de attı. Kurban, Cumartesi gecesi 1’de başlayan saldırıdan bir türlü kurtulamadı. İşkence sabaha karşı 05.30’a kadar sürdü. Ev darmadağın oldu, duvarlar kana bulandı. Talihsiz kadın, başına gelenlerin büyük bir kısmını hatırlamıyor. Caparroz, yine de yerlerde sürüklendiğini tahmin ediyor.

Saatler süren kâbusun ardından, komşular kadının çığlıklarına yanıt verdi. Binanın güvenlik görevlileri eve girdiğinde, saldırganı orada bulamadılar. Caparroz ise, kanlar içindeydi, görevliler hemen polisi aradı. Caparroz, hukuk öğrencisi Serra’yla sosyal medyada görüştükten sonra, buluşmaya karar verdiğini söyledi:
"Uzun süre internetten konuştuk. Sonra, arkadaşlığımızın gerçekten güzel bir şeye dönüşeceğini düşündüm. Evime çağırırken kendimden emin ve rahattım. Yaptığımız konuşmalar, onu tanıdığıma inandırdı beni. Birlikte sarılarak uyuduk. Uyandığımda yüzümü yumrukluyordu. Kendimi korumak için kollarımı kaldırınca, onları ısırdı. Üstüme çıktı ve beni defalarca yumrukladı."

Serra isimli saldırgan ise, çok fazla şarap içtikten sonra uyuyakaldıklarını söyledi. Psikolojik rahatsızlıkları yüzünden dört saat boyunca flörtünü 'dövmek zorunda kaldığını' öne sürdü. Olayı soruşturan polisler, saldırganın yanlış isim vererek binaya girdiğini söyledi. Dedektif Adriana Belém, "Biz bunun kadın cinayeti girişimi olduğunu düşünüyoruz" dedi. Dedektif Belem, saldırının ardındaki motivasyonu henüz belirleyemediklerini, parçaları bir araya getirdiklerini söyledi. Pazartesi günü saldırganın tutuklanmasına karar verildi.

Saldırganın akıl sağlığı da test edilecek. Yoğun bakımdan çıkartılan mağdurun sağlık durumunun stabil olduğu açıklandı. Kardeşi Rogerio, ablasının beyninin hasar görmüş olabileceğini duyurdu. Caparroz'un oğlu ise, annesiyle hastane yatağında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. İnanılmaz olay ülkede infiale yol açtı, tüm medya organlarında haber oldu.