İnönü'de "Gaziler Günü" töreni

TAKİP ET

İnönü'de "Gaziler Günü" töreni, başlıklı haberin detayında; Eskişehir'in İnönü ilçesinde, İnönü Kaymakamlığı tarafından '19 Eylül Gaziler Günü' dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Reklam
Reklam

İnönü İlçesi Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda İnönü Kaymakamı Kaymakam Vekili Seyitgazi Kaymakamı Kutsal Baytak ve İnönü Belediye Başkan Vekili Serhat Hamamcı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Günün anlam ve önemine ilişkin Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Fatih Çakır’ın yaptığı konuşma ile tamamlanan programa ilçe kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İnönü’de “Gaziler Günü” töreni" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan İnönü’de “Gaziler Günü” töreni başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.