İnönü Belediyesi'nden aşure ikramı

İnönü Belediyesi'nden aşure ikramı, başlıklı haberin detayında; Eskişehir İnönü Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla ilçede aşure ikramında bulundu.

İnönü Belediye Başkanlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla her yıl geleneksel hale getirdiği aşure ikramı kapalı pazar yerinde Kaymakam Rumeysa Sena Kurt, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Başkan Bozkurt, İlçe Kaymakamı Rumeysa Sena Kurt ile birlikte gerçekleştirilen aşure ikramı sonrası İslam Aleminin Hicri Yeni Yılını ve Aşure Günü’nü kutladığını belirterek, "Birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliğimizin daim olması" temennisinde bulundu. Aşure ikramının ardından Başkan Bozkurt, İlçe Kaymakamı Kurt ile birlikte pazarda alışveriş yapan ilçe sakinleri ve pazarcı esnafı ile sohbet ederek, hayırlı alışveriş ve bereketli kazançlar diledi.

İnönü Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen aşure ikramı etkinliğine katılan ilçe sakinleri İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İnönü Belediyesi’nden aşure ikramı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.08.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan İnönü Belediyesi’nden aşure ikramı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.