İngiltere'nin konuştuğu Türk kızı Şermin'den önemli karar

TAKİP ET

Şermin Kentmen İngiltere'de yaşıyor ve sık sık ülkenin gündemine yerleşiyor. Kentmen, Hürriyet'e çok özel bir açıklamada bulundu.

Reklam
Reklam

Şermin'in sosyal medya hesabından paylaştığı her fotoğraf yüzlerce beğeni alıyor. 'Sherie' olarak da bilinen genç kadın eski bir polis. Görev bölgesinde başarılarıyla anılan Şermin şimdi ise bambaşka bir üne sahip. 28 yaşındaki Şermin Kentmen fit yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bol bol spor yapan, yediklerine dikkat eden Sermin formuna oldukça özen gösteriyor. İngiliz basını da genç kadına büyük ilgi gösteriyor.

Bu nedenle de Şermin'in kısa sürede takipçi sayısı artmaya başladı. Şermin ülkenin önde gelen gazetelerinde de sık sık boy göstermeye başladı. Şermin 2008 yılında henüz 18 yaşındayken Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması'na katıldı. Şermin o yarışmada 2.'lik elde etmişti. Hürriyet'e özel açıklamalar yapan 'Sherie' önemli projeler üzerinde çalıştığını ifade etti. Polisliği sevdiğini söyleyen Şermin bu nedenle işi başka bir boyuta taşımak istediğini ve dedektifliğe yöneldiğini açıkladı. Şermin özel dedektiflik sınavına hazırlandığı bilgisini de böylelikle ilk kez paylaşmış oldu. Sherie yeni kariyer basamağını tırmanmak için önemli eğitimlere katıldığını da sözlerine ekledi.