İngiltere Başbakanı Johnson kabinede değişikliğe gidiyor

TAKİP ET

İngiltere Başbakanı Johnson kabinede değişikliğe gidiyor, başlıklı haberin detayında; İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un kabine değişikliği yapacağı açıklandı.

Reklam
Reklam

Başbakanlık kaynakları, İngiltere Başbakanı Boris Johnson’un kabine değişikliği yapacağını ifade etti. İsmi açıklanmayan yetkili, “Başbakan öğleden sonra tüm ülkeyi birleştirmek ve bir araya getirmek için atamalar yapacak” dedi.

Başbakan Johnson’un haftalık konuşmasını gerçekleştirirken Eğitim Bakanı Gavin Williamson ve Dışişleri Bakanı Dominic Raab’ın olmaması ise, her iki bakanın görevden alınacağı iddialarını gündeme getirdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İngiltere Başbakanı Johnson kabinede değişikliğe gidiyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan İngiltere Başbakanı Johnson kabinede değişikliğe gidiyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.