İletişim Başkanı Altun: "İki gün içinde çıkan 63 yangının 43'ü kontrol altına alınmıştır"

TAKİP ET

İletişim Başkanı Altun: "İki gün içinde çıkan 63 yangının 43'ü kontrol altına alınmıştır", başlıklı haberin detayında; İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "İki gün içinde çıkan 63 yangının 43'ü kontrol altına alınmıştır" dedi.

Reklam
Reklam

İletişim Başkanı Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İlgili kurum ve kuruluşlarımız, yaklaşık 4 bin personel, yüzlerce araç ve ekipmanla 21 ilimizde çıkan orman yangınlarına karşı havadan ve karadan müdahale ediyor. İki gün içinde çıkan 63 yangının 43’ü kontrol altına alınmıştır. Söndürme çalışmaları titizlikle devam ediyor” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İletişim Başkanı Altun: “İki gün içinde çıkan 63 yangının 43’ü kontrol altına alınmıştır”" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan İletişim Başkanı Altun: “İki gün içinde çıkan 63 yangının 43’ü kontrol altına alınmıştır” başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.