İl Özel İdaresi sokak hayvanlarını unutmadı
İl Özel İdaresi sokak hayvanlarını unutmadı, başlıklı haberin detayında; Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri, soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı.
Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri, köy köy gezerek iklim koşulları dolaylısıyla yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının, aç kalmaması için mama dağıtımına başladı. Sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını karşılamak amacıyla mama dağıtımı yapan ekipler, zorlu iklim şartlarında hayatta kalmaya çalışan sokak hayvanlarına karşı duyarlılıklarını gösterirken, hayvan sevgisine de dikkat çekti.
İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, Aynı dünyayı paylaştığımız hayvanların zorlu bir yaşam mücadelesi verdiklerini biliyoruz. İnancımıza göre tüm canlıların yaşamı kutsaldır. İl Özel İdaresi olarak hayvan sevgisine dikkat çekmek ve onların beslenmesine katkıda bulunmak amacıyla Valimiz Dr. Ömer Toraman'ın talimatları doğrultusunda böyle bir girişimde bulunuyoruz. Bu kapsamda temin ettiğimiz kedi ve köpek mamalarını görev alanımızda bulunan kırsal alanlara bırakmaya başladık denildi.İl Özel İdaresi sokak hayvanlarını unutmadı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 25.02.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan İl Özel İdaresi sokak hayvanlarını unutmadı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)