İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş, Çine'de öğrencilerle bir araya geldi

TAKİP ET

İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş, Çine'de öğrencilerle bir araya geldi, başlıklı haberin detayında; Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Çine'deki okulları ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi.

Reklam
Reklam

İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Çine ziyareti kapsamında ilk olarak Çine Atatürk İlkokulu’nu ziyaret etti. Burada öğretmenlerimizle bir araya gelerek sohbet eden Okumuş, daha sonra sınıflara geçerek öğrencilerin derslerindeki etkinliklerine ve oyunlarındaki mutluluklarına ortak oldu.

Bir sonraki ziyaretini Akçaova İlkokulu’na yapan İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş, öğretmenlerle bir araya geldikten sonra hayırseverlerin okula kazandırmış olduğu “Sinem Kuran Kütüphanesi ”nin açılışını yaptı. Okumuş, daha sonra hayırseverler vermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür etti. Ayrıca, açılışın hemen ardından hayırseverlere plaket takdimi yapıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş, Çine’de öğrencilerle bir araya geldi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş, Çine’de öğrencilerle bir araya geldi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.