İktisatçı Nazif Ekzen son yolculuğuna uğurlandı

TAKİP ET

İktisatçı Nazif Ekzen son yolculuğuna uğurlandı, başlıklı haberin detayında; İktisatçı Nazif Ekzen, Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı cenazede iktisatçı Nazif Ekzen son yolculuğuna uğurlandı. Karşıyaka Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Sözcüsü Faik Öztrak da katıldı.




İktisatçı Nazif Ekzen son yolculuğuna uğurlandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan İktisatçı Nazif Ekzen son yolculuğuna uğurlandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)