İki uçurum arasında sıkışan kayanın üzerinde evlilik teklifi

TAKİP ET

33 yaşındaki Kristian Richards isimli genç, Norveç'in Kjeragbolten dağında akılalmaz bir eyleme imza attı. Richards, kız arkadaşı Bex Morley'e iki kayalık arasında sıkışan ve 3 bin metre yükseklikte bulunan bir kaya parçası üzerinde evlilik teklifi etti.

Reklam
Reklam

Kristian Richards isimli genç, kız arkadaşı Bex Morley ile Norveç'in en tehlikeli uçurumlarının bulunduğu Kjeragbolten dağında gezintiye çıkmıştı.

Richards, kız arkadaşını, iki uçurum arasında sıkışmış olan bir kaya parçasının üzerine çıkardı ve cebinden bir yüzük çıkararak evlilik teklifi etti.

3.000 metre yükselikte bulunan bu kaya parçasının üzerinde dehşete kapılan genç kız, ''evet'' cevabını verdikten sonra kendisini güvenli bir kaya parçasının üzerine attı.

Kristian Richards, korkunç evlilik teklifi hakkında şunları söyledi: "Korkunçtu ama Bex benden daha endişeliydi. Sanırım sadece o kayalıktam inmek için 'evet' dedi''

Norveç'in Lyse Fiyordu'nda bulunan bir dağ olan Kjerag'ı, iki kaya arasına sıkışmış yaklaşık 5 metre küplük bu kaya parçası meşhur kılıyor.