İki şehirden kahreden haber peş peşe geldi!

TAKİP ET

Bayram tatiliyle hareketlenen yollardan acı haber geldi. Mersin ve Çankırı'da yaşanan kazalarda 2 kişi yaşamını yitirirken 14 kişi de yaralandı.

Reklam
Reklam

9 günlük bayram tatili Türkiye'de yoların hareketlenmesine yol açtı. Uzun tatili fırsat bilen vatandaşlar gezmeye başlarken iki şehirden üzücü haberler geldi. Mersin ve Çankırı'da yaşanan iki ayrı kazada 2 kişi yaşamını yitirirken 14 kişi de yaralandı.

"FRENE DEĞİL KURALA GÜVEN"

Mersin'de aşırı hız sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ağır yaralandı. Çarpışan her iki araçta parçalanırken, yaralılar bölgeye gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden vatandaşın cesedinin bulunduğu yerin hemen arkasında "Frene değil, kurala güven" yazılı afişin olması ise dikkat çekti.

TAKLA ATTI, DİĞER ARAÇLARA ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre kaza, Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Demokrasi Kavşağında gece saat 01.00 saatinde meydana geldi. Aşırı hız sonucu 33 EGG 91 plakalı araç ile 21 EL 609 plakalı araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 33 EGG 91 plakalı araç takla atarken, diğer araç ise direğe çarparak durabildi.

FECİ KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın ardından vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada Rahmet Avcı hayatını kaybederken, 4 kişide ağır yaralandı. Yaralılar Mersin'deki çeşitli hastanelere kaldırılırken, hayatını kaybeden Avcı'nın da cenazesi olay yeri inceleme ekibinin incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

TRAFİK KURALNARINA UYARI İÇİN DİKKAT ÇEKEN PANKART

Avcı'nın cesedinin bulunduğu yerin hemen arkasında "Frene değil, kurula güven" yazılı afişin olması ise dikkat çekti. Kazada her 2 araçta kullanılmaz hale gelirken, bölge araç trafiğine bir süreliğine kapatıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ÇANKIRI'DA FECİ KAZADA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Çankırı'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4'ü çocuk olmak üzere 10 kişi de yaralandı. Kaza, Çankırı-Çorum karayolu Sülüklü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çankırı'dan Çorum istikametinde seyir halinde olan Ersan Keyvan (31) yönetimindeki 06 MMF 98 plakalı otomobil, Çorum'dan Çankırı istikametinde seyreden Battal Kuyucak (35) idaresindeki 06 HD 1847 plakalı otomobil ile çarpıştı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 10 KİŞİ YARALANDI

Kazada 06 MMF 98 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Murat Keyvan (35) olay yerinde hayatını kaybetti. Ersan Keyvan (31), Battal Kuyucak (35), Nevzat Keyvan (34), Behiye Keyvan (29), Batuhan Keyvan (1), Mehmet Keyvan (8), Berat Keyvan (6), Yağmur Keyvan (3), Nuriye Keyvan (24), Havva Keyvan (33) yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye, 112 Acil Servis ve Jandarma ekiplerine bildirdi.

KAZAYLA İLGİLİ JANDARMA SORUŞTURMA BAŞLATTI

Araçta sıkışan yaralılara Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri müdahale ederek sıkıştıkları yerden kurtardı. Yaralılar sağlık görevlilerini olay yerindeki ilk müahalesinin ardından Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri olay yerindeki güvenlik önlemlerinin ardından incelemelerde bulundu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.