İki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

TAKİP ET

İki otomobil çarpıştı: 3 yaralı, başlıklı haberin detayında; Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre, Kahta ilçesi Hastane Kavşağı’nda İbrahim Öztürk idaresindeki 02 KD 190 plakalı Renault marka otomobil ile Serkan Şahin yönetimindeki 01 BHB 27 plakalı Toyota marka otomobil, hastane kavşağında çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobil sürücülerinden İbrahim Öztürk (71) ile otomobillerde bulunan Nazlı Şahin (60) ve Döndü Tekin (54) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İki otomobil çarpıştı: 3 yaralı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "03.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan İki otomobil çarpıştı: 3 yaralı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.