İki katlı evde çıkan yangına yerdeki karla müdahale ettiler

İki katlı evde çıkan yangına yerdeki karla müdahale ettiler, başlıklı haberin detayında; Sakarya'nın Pamukova ilçesinde 92 yaşındaki vatandaşın yaşadığı iki katlı evde yangın çıktı. Vatandaşların ilk müdahaleyi yerdeki kar ile yaparak söndürmeye çalıştığı yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınırken, yaşlı adam ise çalışmaları çaresizce izledi.

Yangın, Çilekli Mahallesinde ikamet eden 92 yaşındaki Hüseyin Kısacık'ın evinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, soba ve bacasından dolayı çıkan yangını fark eden mahalleli hemen bölgeye koştu. Durumu itfaiye ekiplerine bildiren vatandaşlar, yangına ilk müdahaleyi yerde bulunan kar ile yaptı. Evde bulunan 92 yaşındaki Kısacık vatandaşların yardımı ile dışarıya çıkartıldı. Konunun bildirilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye erlerinin bölgeye ulaşarak müdahale ettiği yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

92 yaşındaki Hüseyin Kısacık yanan evini endişeli gözlerle seyrederken, kızı ve torunları onu teselli etmeye çalıştı. Yangında maddi hasar meydana gelirken, jandarma konuyla alakalı inceleme başlattı.




İki katlı evde çıkan yangına yerdeki karla müdahale ettiler başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 06.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan İki katlı evde çıkan yangına yerdeki karla müdahale ettiler başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)