İHA muhabiri Aziz Karataş'a "Yılın en iyi erkek haber muhabiri" ödülü

TAKİP ET

İHA muhabiri Aziz Karataş'a "Yılın en iyi erkek haber muhabiri" ödülü, başlıklı haberin detayında; Altın Melek Ödülleri töreninde İHA Muhabiri Aziz Karataş, 'Yılın en iyi erkek haber muhabiri' ödülünün sahibi oldu.

Reklam
Reklam

Geleneksel hale gelen Altın Melek Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Olcay Kutluca’nın yönetim kurulu başkanlığında hazırlanan ödül töreni çok sayıda ünlü ismin katılımıyla gerçekleştirildi. İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Aziz Karataş düzenlenen gecede “Yılın en iyi erkek haber muhabiri” ödülünün sahibi oldu. Gecede konuşma yapan Karataş, ödülünü tüm İhlas Haber Ajansı (İHA) çalışanlarına armağan etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İHA muhabiri Aziz Karataş’a “Yılın en iyi erkek haber muhabiri” ödülü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.09.2021" tarihinde "MAGAZİN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "MAGAZİN" haberleri kategorisinde yer alan İHA muhabiri Aziz Karataş’a “Yılın en iyi erkek haber muhabiri” ödülü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.