Iğdır'da kardan kapanan köy ve mezra yolları açıldı

TAKİP ET

Iğdır'da kardan kapanan köy ve mezra yolları açıldı, başlıklı haberin detayında; Iğdır'da yoğun kar yağışının ardından merkeze bağlı köyler ile yüksek kesimlerdeki köy ve mezralarda kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan yollar, ekiplerin çalışmasıyla yeniden açıldı.

Reklam
Reklam

Iğdır'da etkili olan kar, yüksek rakımlı köy ve mezraların yolunu kapatmıştı. Kapanan yolların açılması için İl Özel İdaresi ekiplerince iş makineleri desteğinde çalışma yürütüldü. Yapılan çalışmalar sonucu 44 yerleşim yerinin yolu ulaşıma açıldı.

Tuzluca ilçesi Kalaça köyüne bağlı Lebi mezrasında yaşayan Sedat Tuncay, yaklaşık bir haftadan beri yollarının kapalı olduğunu belirterek, Yaklaşık bir haftadır yoğun kar yağışı ve tipi ile mücadele ediyoruz. İl Özel İdaresi ekipleri yolumuzu gelip açtılar. Allah devletimize zeval vermesin dedi.




Iğdır'da kardan kapanan köy ve mezra yolları açıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Iğdır'da kardan kapanan köy ve mezra yolları açıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)