İdlib'e 4 tır yardım malzemesi Yozgat'tan yola çıktı

İdlib'e 4 tır yardım malzemesi Yozgat'tan yola çıktı, başlıklı haberin detayında; Yozgat Valiliği koordinesinde İl Müftülüğünce düzenlenen "Soğuk Üşütür, İyilik Isıtır" kampanyası kapsamında toplanan 4 tır yardım malzemesi Suriye'nin İdlib şehrine dualarla uğurlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen uğurlama töreninde Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Törende konuşan İl Müftüsü Ali Gülden, Yozgat'ın bütün yerleşim yerlerinden kampanyaya destek sunulduğunu söyledi. Gülden, Çadırkentte onlarca yıldır bir araya gelen çadır altında yaşayan, sıkıntı çeken kardeşlerimize yardım etmek üzere ilimizde başlattığımız Soğuk üşütür iyilik ısıtır kampanyamıza Yozgat'ımızın bütün köylerinden, beldelerinden kardeşlerimiz destek sundu. O destekleri bir araya getirdik ve yardımlarımızı uğurlamak üzere bir araya geldik dedi.

Konuşmanın ardından içerisinde gıda kolisi, un, soğan, su ve giysi bulunan 4 tır dualar eşliğinde yola çıktı.

Törene Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Halil Başer, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.




İdlib'e 4 tır yardım malzemesi Yozgat'tan yola çıktı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 22.03.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan İdlib'e 4 tır yardım malzemesi Yozgat'tan yola çıktı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)