İçişleri Bakanlığı:"Tunceli'de Eren- 7 Operasyonu'nda Jandarma Uzman Çavuşumuz Burak Tortumlu şehit oldu"

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığı:"Tunceli'de Eren- 7 Operasyonu'nda Jandarma Uzman Çavuşumuz Burak Tortumlu şehit oldu", başlıklı haberin detayında; İçişleri Bakanlığı, Tunceli'de Eren-7 Operasyonu'nda yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı.

Reklam
Reklam

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Tunceli’de Eren- 7 Operasyonu’nda; 1 Jandarma Uzman Çavuşumuz Burak Tortumlu ağır yaralanmış, helikopter ile bölgeden alınarak Erzincan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehit olmuştur.

Şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Operasyonda çıkan çatışmada jandarma personelimizi de şehit eden Gri kategorideki Kurtay Şerzan kod adlı Hayrettin Güneş adlı terörist dahil 2 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir" denildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İçişleri Bakanlığı:"Tunceli’de Eren- 7 Operasyonu’nda Jandarma Uzman Çavuşumuz Burak Tortumlu şehit oldu"" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan İçişleri Bakanlığı:"Tunceli’de Eren- 7 Operasyonu’nda Jandarma Uzman Çavuşumuz Burak Tortumlu şehit oldu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.