İbrahim Hatipoğlu: Galatasaray ihtiyacı olan transferleri bu dönem yerine getirecektir
İbrahim Hatipoğlu: Galatasaray ihtiyacı olan transferleri bu dönem yerine getirecektirEfe ALDEMİR – Serhan TÜRK / İSTANBUL, (DHA)- GALATASARAY Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, "Galatasaray ihtiyacı olan transferleri bu dönem yerine getirecektir
GALATASARAY Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Galatasaray ihtiyacı olan transferleri bu dönem yerine getirecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İyi bir takımımız var. Daha iyi bir noktaya getirmek için takviyelerimizi yapacağız. Biz bu yolda çalışıyoruz. Çalışmalarımız olumlu gidiyor. İsim vermek istemiyorum. Bugün konuşmamız gereken transfer değil. Galatasaray forması giyen oyuncularımıza sahip çıkmak dedi.
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin 7'nci hafta maçında sahasında Dinamo Kiev ile 3-3 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılarda Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sonuçtan mutsuz olduklarını ifade eden Hatipoğlu, Bugün maalesef istediğimiz bir sonuçla ayrılamıyoruz. Bu maçı kazanmak istiyorduk. Ancak futbolda bu tip sonuçlar var. Lig uzun bir maraton. Avrupa Ligi de öyle. Biz her iki ligde de namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz. Hedeflerimizde bir değişiklik yok. Biz hem ligde şampiyon olacağız, Avrupa Ligi'nde de final oynamak istiyoruz. Bizim takımımız şu anda ligin yarısını bu oyuncularla başarılı bir şekilde geçirdik. Ligde ve Avrupa'da bulunduğumuz yer itibariyle, aldığımız sonuçlar itibariyle oyuncularımızı kutlamamız gerekiyor. Futbolda bazen hayal kırıklıkları olabiliyor. Bu maçı da böyle değerlendirmek lazım. Galatasaray büyük bir takım. Kendisine lazım olan sonuçları her zaman elde etmiş bir takım. Haftaya Amsterdam'da Ajax'ı yenerek, ilk 8'e kalarak yolumuza devam edeceğiz. Bu oyuncularla devam edeceğiz. Bu oyuncuların hepsine saygı duyuyoruz. Buraya onlar getirdi, bundan sonrası da beraber götüreceğiz. Biz kenetlendiğimiz sürece bu işi sonuna götürüp mutlu şekilde sonuca ulaşacağımıza sonuna kadar inanıyoruz diye konuştu.
'GALATASARAY CAMİASININ EN BÜYÜK GÜCÜ OYUNCULARIMIZA SAHİP ÇIKMAK'
Karşılaşmanın ikinci yarısında yediği goller sonrasında taraftar tarafından ıslıklarla protesto edilen Fernando Muslera'ya sahip çıkan İbrahim Hatipoğlu, Muslera'nın nasıl önemli olduğunu burada anlatmak durumunda kalsam, kendimden utanırım. Ligde 428 maça çıkmış. Galatasaray'ın 7 şampiyonluğunda emeği olan bir kaptandan bahsediyoruz. Konya maçında Muslera, Bülent Korkmaz'a ait olan en fazla ligde maça çıkmış oyuncu rekorunu kıracak. Konya karşısında bu rekoru kıracak. Bizim çok büyük oyuncumuz. Kendisine bugüne kadar birçok maçta çok şey borçluyuz. Onun ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu tüm Galatasaray camiası ve taraftarımız biliyor. Bugün yapmamız gereken kaptanımıza, efsanemize sahip çıkmak. Galatasaray camiasının en büyük gücü oyuncularımıza sahip çıkmak. Ben cumartesi günü burada, 50 bin aslanla tüm oyuncularımıza başta kaptanımız Muslera'ya en büyük desteği yine bizim taraftarımızın vereceğine inanıyorum. Bu mutsuzluğun getirdiği bir tepki. Bizim taraftarımız kendi oyuncusunu protesto etmez. Bizim taraftarımız kendi oyuncusu için gereken her türlü fedakarlığı ve desteği verir. Bunun böyle olduğunu cumartesi günü cümle alem görecek ifadelerini kullandı.
'YARIN BİR TRANSFER YAPABİLİRİZ'
Hafta sonuna kadar birkaç transfer bitirebileceklerini söyleyen Hatipoğlu, Transfer her an olabilir. Yarın bir transfer yapabiliriz. Hafta sonuna kadar birkaç transfer yapabiliriz. Biz kulübemizi de, sahadaki kadromuzu da güçlendirmek için belirlediğimiz eksiklerimizi tamamlamak için çalışıyoruz. Sadece ben çalışmıyorum. Maruf Güneş, Abdullah Kavukçu hep birlikte Galatasaray için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Belli noktalara gelmiş önemli transfer hamlelerimiz var. Herkes müsterih olsun. Galatasaray kendisine lazım olan takviyeleri bu dönem yapacaktır cümlelerine yer verdi.
'HASTANEDE TEDAVİSİNE DEVAM EDİLİYOR'
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Hatipoğlu, Başkanımız bir ameliyat geçirdi. Şu anda sağlığı gayet yerinde. Hastanede tedavisine devam ediliyor. Kendisiyle her an iletişim halindeyiz. Yakın zamanda kendisi aramızda olacaktır şeklinde konuştu.
İbrahim Hatipoğlu sözlerini şu ifadelerle noktaladı:
Galatasaray 50 bin aslanı her zaman buraya getirir. Biz kenetlendiğimiz zaman aşamayacağımız bir konu yok. Bugün bizim bu ortamdan kendilerine birtakım avantaj çıkacağını düşünenler cumartesi günü ve Ajax maçından sonra hayal kırıklığına uğrayacaklar. Biz takımımıza ve taraftarımıza inanıyoruz. Uzun maratonlarda böyle sonuçlar oluyor. Oyuncularımıza güveniyoruz. Taraftarımıza inanıyoruz. Tek ihtiyacımız olan şey camiamızın birlikte hareket etmesi. Kenetlenin başka Galatasaray yok diyorum.
DHA