İbradı'da içme suyunda yaşanan basınç düşüklüğü sorunu çözüldü

TAKİP ET

İbradı'da içme suyunda yaşanan basınç düşüklüğü sorunu çözüldü, başlıklı haberin detayında; Antalya Büyükşehir Belediyesi, İbradı Başlar Mahallesi'nin içme suyunda yaşadığı basınç düşüklüğü sorununu çözdü.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, İbradı İlçesi’ne bağlı Başlar Mahallesi’nde vatandaşların evlerine verilen suda basınç düşüklüğü yaşandığı bilgisi üzerine kaynaktan depoya ve şebekeye kadar hat üzerinde inceleme yaptı. Ekipler ana gözdeki çıkış noktasından yeterli suyun sağlandığını fakat hat üzerinde kayıp yaşandığını belirledi.

14 kilometrelik içme suyu hattı üzerine 4 adet yeni vantuz yerleştirildi. Ayrıca borularda meydana gelen doğal tıkanıklıklar da tek tek açılıp temizlenerek çalışma tamamlandı. Yapılan imalat ve temizlik sayesinde bölgedeki vatandaşların sorunu çözüldü.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İbradı’da içme suyunda yaşanan basınç düşüklüğü sorunu çözüldü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan İbradı’da içme suyunda yaşanan basınç düşüklüğü sorunu çözüldü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.