Husumetli olduğu komşusunu öldüren yaşlı adam tutuklandı

Husumetli olduğu komşusunu öldüren yaşlı adam tutuklandı, başlıklı haberin detayında; Uşak'ta husumetli olduğu kişiyi kafasından vurarak öldüren yaşlı adam, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Uşak merkezde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne bağlı 4. Seher Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, H.Ç. (76), camiden çıkıp evine yürüdüğü sırada, önceden de husumetli oldukları öğrenilen yan komşusu K.İ. (79) tarafından silahlı saldırıya uğradı. İddiaya göre; evinin bahçesinde sandalye de oturduğu sırada H.Ç.'yi gören K.İ., belinde bulunan tabanca ile 2 el ateş etti. Çevredeki vatandaşların ihbarları sonrasında olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Başından yaralanan H.Ç., sağlık ekiplerince Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken olay yerinde bulunan K.İ. ise Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan yaralı şahıs, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gözaltına alınan K.İ. ise emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.




Husumetli olduğu komşusunu öldüren yaşlı adam tutuklandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 22.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Husumetli olduğu komşusunu öldüren yaşlı adam tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)