Hükümet için çalışıyordu, çıplak fotoğrafları çıkınca hayatı alt üst oldu

TAKİP ET

Rusya hükümeti için görev yapan gizli servis çalışanı genç kadının, çıplak fotoğrafları ortaya çıkınca hayatı tepetaklak oldu.

Reklam
Reklam

Rusya'da devlet memuru olarak çalışan 27 yaşındaki Anna Anufrieva'nın hayatı bir anda kabusa döndü. Anna, genç yaşına rağmen hükümet için çalışıyordu. Gizli devlet hizmetinde istikrarlı bir iş ve prestijli bir pozisyondaydı. Ama arzuları onu bu işinden ve neredeyse mükemmel denebilecek hayatından etti. Arkadaşlarının ikna ettiği Anna, çıplak fotoğraflarını ünlü erkek dergisi Playboy'un Rusya edisyonuna göndererek bir yarışmaya katıldı.

Playboy ekibi, Anna Anufrieva'nın fotoğraflarını beğendi ve genç kadın yarışmada derece almayı başardı. Durum böyle olunca Anna'nın çıplak pozları ortaya çıkmış oldu. Çıplak pozlarının ortaya çıkmasıyla kovulan ve iş bulamayan 27 yaşındaki Anna Anufrieva, ailesiyle de görüşemiyor. Anna Anufrieva, babasının "Bütün ülkenin önünde utancımı kaybettiğim için" onunla konuşmayı reddettiğini söyledi. "Beni tüm ülke karşısında utandırdın, kimsenin yüzüne bakamaz oldum" diyen babasının da kendisiyle konuşmadığını söyleyen Anna, kimseden para isteyemediğini ve evini satmak zorunda olduğunu ve evsiz kaldığını açıkladı.

Rus hükümeti, çıplak pozları dergi sayfalarını süsleyen Anna'yı işten çıkardı. Skandal patlak verince, yeni bir iş de bulamadı. Kredisini ödeyemeyen kadın evinden oldu.

'Çıplak fotoğraflarımı bahane ediyorlar'
"Kimse beni işe almak istemiyor. Keşke bu kararı fotoğraflarım yüzünden verdiklerini bana söyleyebilseler. Ama onun yerine bin bir türlü bahaneler uyduruyorlar" diyen Anna, çok üzgün olduğunu söyledi.

Çıplak poz vermekte ne var
Yaşadığı yıkımdan sonra üstüne çok gelindiğini söyleyen Anna, "Neden sadece modellerin, oyuncuların, bloggerlar'ın ya da fitness eğitmenlerinin bedenlerini sergilemeye izni var? Devlet için çalışıyorum diye neden ben bunları yaşamak zorundayım?" diyen Anna, bu gibi görevlerde çalışanların da çıplak poz vermeye izin verilmesi gerektiğini ileri sürdü. Kadın vücudunun estetiğini ve armonisini sevdiğini söyleyen Anna, kimsenin kendisini yargılamaması gerektiğini dile getirdi.

Kendisine sık sık "Saygın bir işin ve düzgün bir yaşantın varken bu pozları vermeye değer miydi?" sorusunun yöneltildiğini söyleyen Anna'nın cevabı ise kısa ve net: "Evet!"

Pişmanlık duymuyo
Anna, kilo kaybı, skandal ve strese maruz kalmasına rağmen fotoğraflarını dergiye gönderdiği için asla pişmanlık duymadığını söylüyor