Hububatta biçerdöver kontrolü

TAKİP ET

Hububatta biçerdöver kontrolü, başlıklı haberin detayında; Kütahya'nın Simav ilçesinde, Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan 2021 yılı hububatta biçerdöver kontrollerinin başladığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Simav İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Tokdemir, ilçe genelinde 200 bin dekar alanda yapılan hububat ekiminde hasadın başladığını belirterek, biçerdöver kontrollerinin yapıldığını ifade etti.

Tokdemir “ Hububat hasadının başladığı günden itibaren, teknik ekiplerimiz sahada görev yapıyor. Yapılan kontrollerde biçerdöver kullanıcılarının operatör belgesi ve evrak kontrollerinin yanı sıra, teknik şartlara uygun biçim yapılması konularında kontrol ve uyarılar yapılıyor. Çiftçilerin dane kaybına uğramaması için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Hububatta biçerdöver kontrolü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "EKONOMİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EKONOMİ" haberleri kategorisinde yer alan Hububatta biçerdöver kontrolü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.