Huawei Mali İşler Direktörü Meng'in Çin'e dönüşü drone gösterisi ile kutlandı

TAKİP ET

Huawei Mali İşler Direktörü Meng'in Çin'e dönüşü drone gösterisi ile kutlandı, başlıklı haberin detayında; Huawei'nin Mali İşler Direktörü Meng Wanzhou, Kanada'da yaklaşık 3 yıl tutuklu kalmasının ardından Çin'e geri dönüşü 300 drone yardımıyla yapılan gösteriyle kutlandı.

Reklam
Reklam

Çin merkezli telekomünikasyon devi Huawei’nin Mali İşler Direktörü Meng Wanzhou’nun aleyhindeki suçlamaların düşürülmesi için ABD Adalet Bakanlığı ile anlaşmasının ardından Kanada’dan ayrılmasına izin verilmişti. Kanada’da yaklaşık 3 yıldır tutuklu bulunan Wanzhou serbest bırakılmış, Meng’i taşıyan uçak dün akşam saatlerinde Çin’in güneyindeki Shenzhen kentinde yer alan Shenzen Bao’an Uluslararası Havalimanı’na inmişti. Havalimanında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Meng’in, ülkeye dönüşü 300 drone ile yapılan gösteriyle kutlandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Huawei Mali İşler Direktörü Meng’in Çin’e dönüşü drone gösterisi ile kutlandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "26.09.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Huawei Mali İşler Direktörü Meng’in Çin’e dönüşü drone gösterisi ile kutlandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.