Hırvat smaçör Lucija Mlinar Çukurova'da

TAKİP ET

Hırvat smaçör Lucija Mlinar Çukurova'da başıklıklı son dakika haberinde; Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligi'ndeki Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Hırvatistan Milli Takımı'nın smaçörü Lucija Mlinar'ı transfer etti.

Reklam
Reklam

Kadrosunu güçlendirmeye devam eden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Avrupa Altın Lig’de ikinci olan Hırvatistan Milli Takımı’nın smaçörü Lucija Mlinar’ı renklerine bağladı.
Sultanlar Ligi hedefiyle takımı Mustafa Umut Uysal’a emanet ettikten sonra birçok oyuncuyla anlaşan Çukurova Belediyesi Spor Kulübü’nün yeni oyuncularından Nursevil, Ezgi, Dilara ve Sude Türkiye Milli Takımı deneyimi olan sporcular olarak dikkat çekiyor. Yeni transferlerden Ivonkina da Rusya U 20 Milli Takımı’nda görev yapıyor.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Hırvat smaçör Lucija Mlinar Çukurova’da" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Hırvat smaçör Lucija Mlinar Çukurova’da" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.