Hindistan'daki bir limanda 3 ton eroin ele geçirildi

TAKİP ET

Hindistan'daki bir limanda 3 ton eroin ele geçirildi, başlıklı haberin detayında; Hindistan'ın Gujarat eyaletindeki bir limanda 3 ton eroin ele geçirildiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Hindistan’da kaçakçılıkla mücadele istihbarat birimi, Gujarat eyaletindeki Mundra limanına büyük çağlı bir baskın düzenledi. Baskında, yaklaşık 2,7 milyar dolar değerinde 3 ton eroin ele geçirildiği belirtildi. Ele geçirilen uyuşturucunun kesin değerini belirlemek için adli çalışmaların devam ettiğini açıklayan yetkililer, 2 kişinin gözaltına alındığını ve birçok kişi hakkında da soruşturma yürütüldüğünü ifade etti. Uyuşturucunun talk taşı olarak gösterilen bir sevkiyatla Afganistan’dan çıkarak İran üzerinden ülkeye getirildiği belirtildi.

Hindistan Gelir İstihbaratı Müdürlüğü (DRI) tarafından yapılan açıklamada, Hindistan genelinde başkent Yeni Delhi de dahil olmak üzere farklı kentlerde arama yapıldığı belirtildi. Açıklamaya göre, yürütülen soruşturma kapsamında bazı Afganistan vatandaşlarının da olaya karıştığı tespit edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Hindistan’daki bir limanda 3 ton eroin ele geçirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Hindistan’daki bir limanda 3 ton eroin ele geçirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.