Hindistan'da iki tekne çarpıştı, teknelerden biri alabora oldu
Hindistan'da iki tekne çarpıştı, teknelerden biri alabora oldu, başlıklı haberin detayında; Hindistan'ın Assam eyaletinde bulunan Brahmaputra Nehri'nde iki teknenin çarpışması sonucu gemilerden biri alabora olurken, çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesinden korkuluyor.
Hindistan’ın Assam eyaletinde yerel saatle 16.30 sularında Brahmaputra Nehri’nde seyir halinde olan iki tekne çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile teknelerden biri alabora olurken, iki teknede en az 100 yolcunun bulunduğu belirtildi. Kazanın nehrin Majuli ve Jorhat arasındaki bölümünde meydana geldiği ifade edilirken, teknelerde birinin Ma Kamala isimli özel bir tekne, diğerinin ise devlete ait Tripkai adlı tekne olduğu aktarıldı.İçsu Taşımacılığı Departmanı Direktörü Gautam Das yaptığı açıklamada, “Henüz çok fazla ayrıntı yok, ancak kazaya karışan feribotlardan biri departmanımıza aitti” dedi.Jorhat Komiser Yardımcısı Ashok Barman ise yaptığı açıklamada, şu ana kadar 41 kişinin kurtarıldığını ve kazada öldüğünden şüphelenilen kişilerin cansız bedenlerine henüz ulaşamadıklarını belirtti.Yetkililer, arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiğini aktarırken, çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesinden korktuklarını belirtti. Birçok kişi kıyıya yüzerek ulaşırken, kaybolan kişi sayısı henüz netlik kazanmadı.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Hindistan’da iki tekne çarpıştı, teknelerden biri alabora oldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "08.09.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Hindistan’da iki tekne çarpıştı, teknelerden biri alabora oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.