Hekimoğlu 10. bölüm fragmanı | Hekimoğlu 10. yeni bölüm fragmanı izle : Ateş hoca hastanın sözüne inanıyor!

TAKİP ET

Hekimoğlu 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D nin Salı akşamları izlenme rekorları kıran dizisi Hekimoğlu 10. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Hekimoğlu 10. bölüm fragmanın da, Hastanenin bağışçılarından biri olan Vahap Ergün, yönetim kurulu başkanı olarak göreve başlar. İpek ile hastaneyi gezerken gözüne Hekimoğlu çarpar. Önlük giymemesi dikkatini çeker.

Reklam
Reklam

Hekimoğlu 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D nin Salı akşamları izlenme rekorları kıran dizisi  Hekimoğlu 10. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Hekimoğlu son bölüm de; Orhan, at yarışı izlemeye beraber gitmediği için Hekimoğlu’ndan bir ton laf işiteceğini düşünür. Fakat İpek, Hekimoğlu’nun Zeynep’le gittiğini söyler.  Bu haber gündeme bomba gibi düşmüştü. Hekimoğlu 10. bölüm fragmanı ve güncel gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

HEKİMOĞLU 10. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Hekimoğlu 10. yeni bölüm fragmanı
Hastanenin bağışçılarından biri olan Vahap Ergün, yönetim kurulu başkanı olarak göreve başlar. İpek ile hastaneyi gezerken gözüne Hekimoğlu çarpar. Önlük giymemesi dikkatini çeker. Ardından Hekimoğlu ile tanışmak için onun yanına gider ve durum karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Hekimoğlu'nun da onun hakkında ilginç teorileri vardır.

HEKİMOĞLU 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Hekimoğlu yeni fragman da; Öte yandan yeni gelen vakada Hekimoğlu her zamankinden farklı olarak hastanın sözüne itimat etmek zorunda kalır. Zira kurulun karşısında vereceği yanıt hastane de başta olmak üzere herkes için kritik bir önem taşımaktadır.

HEKİMOĞLU 10. BÖLÜM NE ZAMAN?

Hekimoğu 10. bölüm
, 3 Mart 2020 Salı akşamı Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşması beklenmektedir.

HEKİMOĞLU 9. SON BÖLÜM DE NELER YAŞANDI

Ateş Hekimoğlu ve doktor Zeynep'in beraber at yarışı izlemeye gitmesi hastanede olay oluyor! Hekimoğlu son bölüm de, Ateş hoca ve Zeynep'in beraber at yarışı izlemeye gitmesi herkeste şok etkisi yaratıyor. Orhan durumu anlamaya çalışırken İpek'in söyledikleriyle oldukça şaşırıyor. Memoli de Zeynep'in dediklerine başta inanmıyor.

Hekimoğlu'nda, Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırılan 13 yaşındaki Ali’nin hastalığına teşhis konulamayınca dosyayı tıbbi tanı tedavi bölümü devralır. Ali arkadaşlarının düzenlediği ruh çağırma seansından sonra hastalanmıştır ve lanetlendiğine inanmaktadır. Ali’nin durumu gittikçe kötüleşirken, tüm bulgular şarbona işaret eder.  

HEKİMOĞLU SON FULL BÖLÜM İZLE

Orhan, at yarışı izlemeye beraber gitmediği için Hekimoğlu’ndan bir ton laf işiteceğini düşünür. Fakat İpek, Hekimoğlu’nun Zeynep’le gittiğini söyler.  Bu haber gündeme bomba gibi düşer.  Öte yandan Emre’nin beklenmedik bir misafiri vardır. Hekimoğlu Zeynep, Hekimoğlu ile arasında olanlara yanlış anlamlar mı yüklemektedir? İpek neden Zeynep’in hareketlerini gözlemlemektedir? Emre, Hekimoğlu ve Zeynep’in birlikte çıktığını duyunca ne tepki verecektir? Hastaneye yatan Ali sağlığına kavuşabilecek midir? Yoksa gerçekten lanetlenmiş olabilir mi?