HDP İzmir İl Başkanlığında 1 kişiyi öldüren zanlı cezaevine gönderildi

TAKİP ET

HDP İzmir İl Başkanlığında 1 kişiyi öldüren zanlı cezaevine gönderildi başıklıklı son dakika haberinde; İzmir'in Konak ilçesindeki HDP İl Başkanlığına giren ve 1 kişiyi öldüren şüpheli tutuklanarak yoğun güvenlik önlemleriyle cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

İzmir’in Konak ilçesindeki HDP İl Başkanlığına giren ve 1 kişiyi öldüren Onur Gencer çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Gencer, polisin yoğun güvenlik önlemleri ile cezaevine gönderildi. Gencer’in tutuklandığı İzmir Adliyesi önünde çevik kuvvet ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi alırken, adliye önündeki Şehit Polis Fethi Sekin Caddesi’nde de trafik bir süreliğine kesildi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)

"HDP İzmir İl Başkanlığında 1 kişiyi öldüren zanlı cezaevine gönderildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "HDP İzmir İl Başkanlığında 1 kişiyi öldüren zanlı cezaevine gönderildi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.