Hazırlık maçı: Medipol Başakşehir: 2 - Hatayspor: 2

TAKİP ET

Hazırlık maçı: Medipol Başakşehir: 2 - Hatayspor: 2, başlıklı haberin detayında; Hazırlık maçında Medipol Başakşehir ile Hatayspor 2-2 berabere kaldı.

Reklam
Reklam

Medipol Başakşehir ile Hatayspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Başakşehir, Hatayspor’u konuk etti. 33. dakikada Başakşehir, Aleksic’in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 74. dakikada Boupendza’nın golüyle Hatayspor, skoru 1-1’e getirdi. 80. dakikada Berkay’ın golüyle Başakşehir, 2-1 öne geçerken, 86. dakikada Hatayspor’un yeni transferi Saint-Louis, skoru 2-2 yaptı mücadele bu sonuçla sona erdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Hazırlık maçı: Medipol Başakşehir: 2 - Hatayspor: 2" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "03.08.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Hazırlık maçı: Medipol Başakşehir: 2 - Hatayspor: 2 başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.