Hazine ve Maliye Bakanı Elvan: "TL mevduatlarındaki stopaj oran indirimini Eylül sonuna kadar uzatıyoruz"

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanı Elvan: "TL mevduatlarındaki stopaj oran indirimini Eylül sonuna kadar uzatıyoruz", başlıklı haberin detayında; Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Türk lirası mevduatlarındaki stopaj oran indirimlerinin süresini Eylül ayı sonuna kadar uzatıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Bakan Elvan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Türk lirası mevduatlarındaki stopaj oran indirimlerinin süresini Eylül ayı sonuna kadar uzatıyoruz. Böylece Türk lirası mevduatların cazibesini artırmaya ve ters dolarizasyonu desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Hazine ve Maliye Bakanı Elvan: “TL mevduatlarındaki stopaj oran indirimini Eylül sonuna kadar uzatıyoruz”" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "29.07.2021" tarihinde "EKONOMİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EKONOMİ" haberleri kategorisinde yer alan Hazine ve Maliye Bakanı Elvan: “TL mevduatlarındaki stopaj oran indirimini Eylül sonuna kadar uzatıyoruz” başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.